آموزش تخصصی سئو سایت و ارتقا رتبه سایت در گوگل edu,gov

آموزش تخصصی سئو سایت و ارتقا رتبه سایت در گوگل

آموزش تخصصی سئو سایت و ارتقا رتبه سایت در گوگل edu,gov

آموزش تخصصی سئو سایت و ارتقا رتبه سایت در گوگل

شیک رنک

آموزش تخصصی سئو سایت و ارتقا رتبه سایت در گوگل

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

۲ مطلب در مهر ۱۴۰۱ ثبت شده است

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) موارد زیادی را در بر می گیرد: کلمات کلیدی، محتوا، اطلاعات متا، بک لینک ها، مسائل فنی، دستورالعمل ها، الگوریتم های موتور جستجو و غیره.
 
به همین دلیل، اگر یک وب سایت نتواند رتبه بالاتری در صفحات نتایج موتور جستجو (SERPs) داشته باشد، تشخیص اینکه دقیقاً دلیل آن چیست. 
 
اگر شما هم با همین مشکل دست و پنجه نرم می کنید و نمی دانید کجا باید آن را بررسی کنید، این پست وبلاگ برای شما مناسب است.
 
در اینجا شش دلیل وجود دارد که چرا محتوای شما ممکن است در SERP ها رتبه بالاتری نداشته باشد و برای رفع مشکلات چه کاری می توانید انجام دهید.
 
1. اطلاعات متا از دست رفته است
متا اطلاعات شامل عناوین متا و توضیحات متا برای هر صفحه وب است. اطلاعات متا به اندازه یک دهه قبل مهم در نظر گرفته نمی شود. در حال حاضر، عوامل مهم تری برای رتبه بندی موتورهای جستجو وجود دارند که تأثیر بیشتری بر رتبه بندی سایت در SERP ها دارند.
 
با این حال، این بدان معنا نیست که شما می توانید بدون ارائه اطلاعات متا مرتبط و مفید به موتورهای جستجو، مرتباً رتبه خوبی کسب کنید.
 
عنوان متا و توضیحات متا اهداف متعددی را دنبال می کنند:
اطلاعات متا به موتورهای جستجو کمک می کند تا موضوع اصلی صفحه وب شما را درک کنند. این به نوبه خود، الگوریتم های موتورهای جستجو را قادر می سازد تا محتوای شما را برای کلمات کلیدی و عبارات کلیدی مناسب رتبه بندی کنند.
دوم، اطلاعات متا همچنین باعث تشویق بیشتر کلیک ها و افزایش CTR ارگانیک می شود. این یک سیگنال مثبت به موتورهای جستجو ارسال می کند که کاربران محتوای شما را در SERP ترجیح می دهند.
اطمینان حاصل کنید که عنوان متا و توضیحات متا منحصر به فرد برای هر صفحه وب ایجاد کنید. همچنین مهم است که کلمات کلیدی اصلی و LSI خود را در هر دو متا تگ قرار دهید . در نهایت، توضیحات متا - و همچنین عنوان متا - باید جالب، جلب توجه و توصیفی واقعی از محتوای صفحه وب شما باشد.
 
یاد بگیرید که چگونه نوع مناسبی از اطلاعات متا را برای موتورهای جستجو و کاربران آنلاین ایجاد کنید.
 
2. محتوای کم کیفیت یا نازک
هر استراتژی بهینه سازی موتور جستجو توسط کیفیت و کمیت محتوای یک سایت پشتیبانی می شود. شما ممکن است کارهای دیگری را به درستی انجام دهید، اما اگر محتوای شما در حد و اندازه نباشد، برای رتبه بندی در جایگاه های برتر در SERP ها مشکل خواهید داشت.
 
اگر با دستیابی به رتبه های بالاتر مشکل دارید، ایده خوبی است که محتوای خود را بررسی کنید و دلایل کار نکردن آن را شناسایی کنید.
 
ابتدا با بهترین عملکرد خود شروع کنید. می‌توانید این اطلاعات را در Google Analytics (گزارش‌های رفتار) بیابید . سعی کنید الگویی را در بهترین عملکرد پست های وبلاگ خود شناسایی کنید، به عنوان مثال، طول پست وبلاگ، موضوع اصلی و موضوعات فرعی، استفاده از عنوان های فرعی و گرافیک و غیره.
 
این به شما یک الگو می دهد که می توانید از آن استفاده کنید و سعی کنید موفقیت را بیشتر تکرار کنید.
 
به طور کلی، هنگام ایجاد محتوای با کیفیت بالا باید از سه قانون اساسی پیروی کنید:
 
مطمئن شوید که واقعاً مشکلی را برای مخاطب هدف شما حل می کند. مطالب را فقط به خاطر آن منتشر نکنید.
محتوای طولانی ایجاد کنید، که احتمالاً در اولین صفحه نتیجه موتور جستجو رتبه بندی می شود. یک مطالعه نشان می دهد که مقالاتی با بیش از 2000 کلمه شانس بیشتری برای ورود به صفحه اول دارند.
قبل از انتشار، نگاهی بی‌طرفانه به محتوای خود بیندازید و تعیین کنید که آیا بهتر از پست‌هایی است که در حال حاضر در اولین صفحه نتیجه موتور جستجو رتبه‌بندی می‌شوند یا خیر. در حالت ایده آل، باید باشد.
   (موارد ممنوعه) 6 دلیل برای اینکه محتوای شما در SERP رتبه ندارند

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) موارد زیادی را در بر می گیرد: کلمات کلیدی، محتوا، اطلاعات متا، بک...

   10 کاری که می توانید در کنسول جستجوی گوگل برای بهبود عملکرد سایت انجام دهید

کنسول جستجوی گوگل یک ابزار رایگان ارائه شده توسط گوگل است. این به مدیران وب سایت کمک می کند تا...

   7 روش برای بهبود رتبه سئو برای محتوای قدیمی و راکد

 بسیاری از محتواها در بایگانی گم می شوند و به سختی کلیک ارگانیک دریافت می کنند.  چنین صفحاتی...

   تکنیک های خلاقانه سئو برای برتری از رقبا

 امروزه یافتن پاسخ سوالتان به سادگی باز کردن مرورگر اینترنتی مورد علاقه خود و تایپ کردن یک عبارت...

   راز بک لینک سازی موفق

 به دنبال چه چیزی هستند، سپس وب سایت خود را بر اساس آن طراحی کنید. همه چیز در مورد انتخاب کلمات...

   سئوی محلی: 15 چک لیست برای تجزیه و تحلیل رقبا

کسب و کارهای محلی اغلب زمان و بودجه محدودی برای آزمایش چیزهای مختلف دارند. اگر محتوا یا استراتژی...

   چگونه کلمات کلیدی دم بلند را در مطالب خود ترکیب کنیم؟

در چند سال گذشته، سئو به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.  بسیاری از ما دوست داریم باور کنیم که...

 
پروفایل ضعیف بک لینک یکی دیگر از دلایل اصلی این است که بسیاری از وب سایت ها با بهینه سازی موتورهای جستجو و رتبه بندی بالاتر موتورهای جستجو دست و پنجه نرم می کنند.
 
بک لینک ها به عنوان رای اعتماد از سایر وب سایت ها عمل می کنند. بک لینک های با کیفیت از سایت های معتبر و معتبر به موتورهای جستجو نشان می دهد که محتوای شما شایسته است.
 
اگر پروفایل بک لینک ضعیفی دارید، رتبه بندی در بالای SERP ها برای شما دشوارتر خواهد بود. با تست بک لینک ما می توانید بک لینک های سایت خود را بررسی کنید .
 
در اینجا چند قانون یا بهترین روش وجود دارد که باید در مورد بک لینک ها به خاطر بسپارید:
 
نمایه بک لینک شما باید طبیعی به نظر برسد. این شامل ترکیبی از بک لینک ها از وب سایت های معتبر و سایت هایی است که چندان محبوب نیستند.
ارتباط زمانی که به لینک سازی می رسد بسیار مهم است. Google Penguin به طور خاص وب سایت ها را جریمه می کند - و صفحات آنها را در SERPs تنزل می دهد - اگر بک لینک های زیادی از وب سایت های نامربوط داشته باشند.
کیفیت بک لینک با کیفیت که وب سایت شما دارد از تعداد کل بک لینک ها مهم تر است.
4. سرعت بارگذاری کند
سرعت بارگذاری وب سایت شما در حال حاضر یک عامل مهم رتبه بندی موتور جستجو است. نمودار زیر ارتباط مستقیمی بین رتبه بندی بالاتر موتورهای جستجو و بارگذاری سریعتر وب سایت ها را نشان می دهد.
 
وب سایتی که بارگذاری آن برای همیشه طول می کشد، مستقیماً بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد. موتورهای جستجو نمی‌خواهند یک وب‌سایت را در بالاترین رتبه قرار دهند، اگر این وب‌سایت فقط با سرعت پایین بارگذاری کاربران را ناامید کند.
 
علاوه بر این، سرعت بارگذاری یک وب سایت نیز مستقیماً بر نرخ تبدیل و در نتیجه بر درآمد تأثیر می گذارد. تقریباً 79 درصد از مشتریان می گویند که اگر از عملکرد یک وب سایت راضی نباشند، احتمال خرید کمتری از آنها وجود دارد . از نظر تئوری، اگر Amazon.com تنها یک ثانیه کاهش یابد، سالانه 1.6 میلیارد دلار از فروش خود را از دست می دهد .
 
سرعت بارگذاری وب سایت خود را در اینجا بررسی کنید و نکات و ترفندهای مختلفی را در مورد چگونگی حل مشکلات اصلی که ممکن است پیدا کنید بیاموزید. 
 
5. مسائل غیر دوستانه و قابلیت استفاده از موبایل
دستگاه های تلفن همراه به بخشی جدایی ناپذیر از بهینه سازی موتورهای جستجو تبدیل شده اند. به هر حال، بازدید موبایل رسماً از بازدید دسکتاپ پیشی گرفته است . گوگل همچنین به سمت شاخص اول موبایل رفته است که تنها اهمیت دستگاه های تلفن همراه و ترافیک در دنیای سئو را تقویت می کند.
 
اگر وب سایت شما سازگار با موبایل نباشد، برای کسب رتبه در بالای SERP ها با مشکل مواجه خواهید شد. در حالت ایده آل، ابتدا نباید سایت خود را برای دستگاه های تلفن همراه طراحی کنید. اطمینان حاصل کنید که همه چیز در اندازه های کوچکتر صفحه نمایش به راحتی قابل دسترسی، قابل پیمایش و کاربردی است. همچنین مراقب تبلیغات بینابینی در دستگاه های تلفن همراه باشید - که می تواند تأثیر منفی قابل توجهی بر رتبه بندی موتور جستجوی وب سایت شما داشته باشد.
 
6. پیروی نکردن از دستورالعمل های وبمستر گوگل
گوگل چندین دستورالعمل کیفی ارائه کرده است که صاحبان وب سایت باید از آنها پیروی کنند تا شانس بیشتری برای رتبه بندی بالاتر در موتورهای جستجو داشته باشند. 
 
اصل این دستورالعمل ها ایجاد محتوای ارزشمند، مفید و آموزنده برای خوانندگان انسانی - نه برای موتورهای جستجو - و ارائه بهترین تجربه ممکن برای بازدیدکنندگان وب سایت است.
 
علاوه بر این دستورالعمل های کیفیت، گوگل چندین روش سئو کلاه سیاه را نیز مشخص کرده است که هیچ کس نباید آنها را دنبال کند. اگر وب سایتی درگیر هر یک از این روش های ممنوعه سئو کلاه سیاه باشد، احتمالاً نمی تواند در صدر SERP ها قرار گیرد.
 
برخی از این تکنیک های ممنوعه سئو عبارتند از:
 
صفحات درگاه
پیوندهای مخفی یا تکه های متن
پنهان کاری
محتوای تولید شده یا تکراری به صورت خودکار
پر کردن کلمه کلیدی
سوء استفاده از نشانه گذاری rich snippets
نتیجه
دلایل زیادی وجود دارد که چرا یک وب سایت ممکن است با رتبه بندی بالاتر موتورهای جستجو مبارزه کند. با این حال، اغلب اوقات می تواند یکی از این شش دلیل باشد.
مطمئن شوید که هیچ یک از این اشتباهات را مرتکب نمی شوید.

منبع: شیک رنک
  • علی مردا پور زهی
کنسول جستجوی گوگل یک ابزار رایگان ارائه شده توسط گوگل است. این به مدیران وب سایت کمک می کند تا بفهمند وب سایت آنها در موتور جستجو چگونه عمل می کند. Google Search Console یا GSC همچنین به مدیران وب‌سایت این امکان را می‌دهد تا معیارهای مهم، بینش‌ها و اقدامات دستی و جریمه‌ها علیه وب‌سایت‌های خود توسط Google را نظارت کنند.
 
با این حال تعداد بسیار کمی از وب مسترها واقعاً درک می کنند که با کنسول جستجوی Google چه کاری می توانند انجام دهند - و این یک فرصت بزرگ از دست رفته است.
 
در این پست، 10 کاری را که می‌توانید در کنسول جستجوی گوگل انجام دهید، فهرست می‌کنیم که به شما کمک می‌کند تا در مورد وب‌سایت خود بیشتر بدانید و عملکرد جستجوی آن را بهبود ببخشید.
 
1. وضعیت نمایه سازی هر URL را بررسی کنید
یکی از مهمترین و اساسی ترین کارهایی که می توانید انجام دهید این است که بررسی کنید آیا وب سایت یا یک صفحه وب در سایت شما ایندکس شده است یا خیر. اگر صفحه به هر دلیلی توسط موتورهای جستجو ایندکس نمی شود، هیچ ترافیکی برای موتور جستجو ایجاد نمی کند - مهم نیست که چه کاری انجام می دهید. 
 
ابزار بازرسی URL در Google Search Console می‌تواند تأیید کند که آیا URL ایندکس شده و واجد شرایط ظاهر شدن در صفحات نتایج موتور جستجو (SERPs) است یا خیر. از نوار جستجو در بالا برای استفاده از ابزار بازرسی UR استفاده کنید.
 
ابزار بازرسی URL همچنین چند اطلاعات مهم دیگر را نشان می دهد که می توانید از آنها استفاده کنید:
 
چگونه گوگل صفحه وب را کشف کرد
آخرین بار چه زمانی گوگل آن URL را جستجو کرد؟
وضعیت canonical آن صفحه را بررسی کنید
وضعیت استفاده از تلفن همراه را بررسی کنید
2. خطاهای خزیدن را بررسی کنید
گاهی اوقات، گوگل قادر به خزیدن صفحات وب نیست - چه رسد به فهرست کردن آنها. مهم است که هر گونه موانع را شناسایی کنید و خزیدن در تمام صفحاتی که می خواهید برای Googe آسان باشد.
 
گزارش «پوشش» در Google Search Console همه این مشکلات خزیدن و موارد دیگر را نشان می‌دهد. می توانید از نتایج برای بهبود عملکرد سایت خود استفاده کنید، به Google اجازه دهید صفحات وب را در سایت شما بخزد، یا با جلوگیری از حتی تلاش Google برای خزیدن در این صفحات، در بودجه خزیدن Google صرفه جویی کنید.
 
3. ترافیک جستجو یا کلیک از گوگل را بررسی کنید
چند کاربر موتور جستجو صفحه وب شما را در صفحات نتایج موتور جستجو می بینند؟ چه تعداد از آنها روی صفحات وب شما در SERP کلیک می کنند؟
 
پاسخ به این سوالات اساسی می تواند به تعریف استراتژی سئو و بازاریابی محتوا شما کمک کند. 
 
گزارش "عملکرد" ​​در کنسول جستجوی گوگل همه این اطلاعات و موارد دیگر را در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید تعداد کل نمایش ها و کلیک ها را برای هر صفحه وب به صورت جداگانه یا برای کل وب سایت مشاهده کنید.
 
توجه: توجه به این نکته مهم است که  کلیک‌ها  در کنسول جستجوی گوگل با کلیک ارگانیک گوگل در Google Analytics متفاوت است. برای یک دید کلی و جامع، توصیه می شود هر دوی این معیارها را پایش کنید.
 
4. نرخ کلیک ارگانیک (CTR) را بررسی کنید
با اطلاعات موجود در مورد نمایش‌ها و کلیک‌های جستجو، می‌توانید نرخ کلیک ارگانیک یا CTR را محاسبه کنید. اما شما مجبور نیستید.
 
در گزارش عملکرد جستجو، کنسول جستجوی گوگل همچنین نرخ کلیک ارگانیک (CTR) را برای هر URL که تجزیه و تحلیل می‌کنید محاسبه و نمایش می‌دهد.
 
یکی از مواردی که در مورد این گزارش CTR در کنسول جستجوی Googe دوست دارم این است که می توانید آن را روی نمودار خطی رسم کنید و ببینید که CTR چگونه روند رو به رشد داشته است.
 
این امر به ویژه در صورتی مفید است که با تغییر محتوای متا یک صفحه وب، تست های CTR را اجرا کنید. با نظارت دقیق بر فراز و نشیب ها در CTR، می توانید تشخیص دهید که چه چیزی بهترین کار را دارد و چه چیزی نه.
 
همچنین می توانید از این اطلاعات و نتایجی که به دست می آورید برای اصلاح تبلیغات Googe خود استفاده کنید.
   (موارد ممنوعه) 6 دلیل برای اینکه محتوای شما در SERP رتبه ندارند

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) موارد زیادی را در بر می گیرد: کلمات کلیدی، محتوا، اطلاعات متا، بک...

   10 کاری که می توانید در کنسول جستجوی گوگل برای بهبود عملکرد سایت انجام دهید

کنسول جستجوی گوگل یک ابزار رایگان ارائه شده توسط گوگل است. این به مدیران وب سایت کمک می کند تا...

   7 روش برای بهبود رتبه سئو برای محتوای قدیمی و راکد

 بسیاری از محتواها در بایگانی گم می شوند و به سختی کلیک ارگانیک دریافت می کنند.  چنین صفحاتی...

   تکنیک های خلاقانه سئو برای برتری از رقبا

 امروزه یافتن پاسخ سوالتان به سادگی باز کردن مرورگر اینترنتی مورد علاقه خود و تایپ کردن یک عبارت...

   راز بک لینک سازی موفق

 به دنبال چه چیزی هستند، سپس وب سایت خود را بر اساس آن طراحی کنید. همه چیز در مورد انتخاب کلمات...

   سئوی محلی: 15 چک لیست برای تجزیه و تحلیل رقبا

کسب و کارهای محلی اغلب زمان و بودجه محدودی برای آزمایش چیزهای مختلف دارند. اگر محتوا یا استراتژی...

   چگونه کلمات کلیدی دم بلند را در مطالب خود ترکیب کنیم؟

در چند سال گذشته، سئو به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.  بسیاری از ما دوست داریم باور کنیم که...

 
5. میانگین موقعیت یک صفحه وب را بررسی کنید
در گزارش عملکرد، می توانید میانگین موقعیت هر صفحه وب را نیز مشاهده کنید.
 
موقعیت متوسط ​​به شما کمک می کند تا به سرعت تشخیص دهید که آیا صفحه وب شما در حال بهبود است یا خیر. باز هم، با استفاده از نمودار خطی، می‌توانید روندها، فصلی‌ها و اثرات احتمالی به‌روزرسانی‌های الگوریتم گوگل را نیز نظارت کنید.
 
هر زمان که محتوای یک صفحه وب را به روز می کنید یا برای پیوندهای داخلی یا خارجی کمپین اجرا می کنید، توصیه می کنیم تاریخ ها را یادداشت کنید. سپس نتایج را در چارچوب تلاش های سئوی خود اندازه گیری کنید تا مشخص کنید کدام استراتژی بهترین نتایج را به همراه دارد.
 
به زودی می توانید الگوها و موثرترین استراتژی های سئو را که برای شما کار می کنند شناسایی کنید.
 
6. جستجوهای برتر را پیدا کنید
این عالی است، اما آیا کنسول جستجوی گوگل در وهله اول می تواند به شما اطلاعاتی در مورد نحوه بهینه سازی صفحه وب خود بدهد؟
آره.
 
در Google Search Console، می‌توانید بهترین عبارت‌های جستجویی را که افراد در Google استفاده کرده‌اند و باعث شده صفحه وب شما در SERP ظاهر شود را بیابید. این اطلاعات بسیار ارزشمندی است که می توانید از آن به طرق مختلف استفاده کنید.
 
یکی از رایج ترین استراتژی ها این است که جستجوهای برتر را شناسایی کنید و سپس مطمئن شوید که صفحه وب شما برای آنها بهینه شده است.
 
داده‌های «پرسش‌ها» را می‌توانید در صفحه اصلی گزارش عملکرد پیدا کنید. ممکن است مجبور شوید کمی به پایین اسکرول کنید. اولین برگه مربوط به "پرسش‌ها" است.
 
7. صفحات وب با عملکرد برتر را در جستجو شناسایی کنید
علاوه بر پرس و جوهای جستجو، می توانید از کنسول جستجوی گوگل نیز برای یافتن صفحات وب برتر استفاده کنید که بیشترین ترافیک جستجو را به وب سایت شما هدایت می کنند.
 
می توانید آن اطلاعات را در برگه دوم در همان صفحه گزارش عملکرد پیدا کنید.
 
اگرچه می‌توانید برترین صفحات ارگانیک را در Google Analytics نیز بیابید، گزارش موجود در کنسول جستجوی گوگل نیز میانگین موقعیت هر یک از آن صفحات را در موتورهای جستجو نشان می‌دهد. این به شما یک دید پرنده از محل قرارگیری هر صفحه و مکان تمرکز بیشتر می دهد.
 
علاوه بر این، ما همچنین توصیه می کنیم از این گزارش برای تشخیص اینکه آیا واقعاً صفحات مناسبی در لیست دارید استفاده کنید. گاهی اوقات، برای یک تجارت B2B، فهرست صفحات وب برتر ممکن است دارای محتوای آموزنده زیادی باشد. این ممکن است بر نرخ تبدیل و درآمد تأثیر بگذارد.
 
داشتن ترکیب مناسب و، در حالت ایده آل، صفحات فرود تجاری بیشتر در آن لیست می تواند باعث افزایش درآمد شود.
 
8. لینک های داخلی و خارجی را بررسی کنید
در منوی نوار کناری سمت چپ به پایین بروید تا بخش «پیوندها» را پیدا کنید. در این گزارش می توانید موارد زیر را بیابید:
 
تعداد کل پیوندهای خارجی
تعداد کل پیوندهای داخلی
وب سایت هایی که بیشتر به سایت شما لینک داده اند
پر استفاده ترین متن لنگر
صفحات لینک شده برتر خارجی
صفحات لینک شده داخلی
راه های مختلفی برای استفاده از این گزارش وجود دارد. یک مثال، شناسایی صفحاتی است که تنها 1-2 لینک داخلی دارند.
 
9. نقشه های سایت را بررسی و ارسال کنید
آیا می خواهید وضعیت نقشه سایت وب سایت خود را بررسی کنید؟ یا می خواهید یک نقشه سایت جدید به سایت خود اضافه کنید؟
 
کنسول جستجوی گوگل به شما امکان می دهد این کار را به راحتی انجام دهید.
 
فقط روی "نقشه سایت" در منوی نوار کناری سمت چپ کلیک کنید. در آنجا می توانید وضعیت نقشه سایت فعلی خود (در صورت وجود) را مشاهده کنید یا یک نقشه سایت جدید ارسال کنید.
 
10. تجربه صفحه و گزارش های حیاتی وب را بررسی کنید
کنسول جستجوی گوگل یک منبع عالی برای بررسی موارد حیاتی وب در صفحات وب شما است. گزارش، که با کلیک کردن بر روی بخش Core Web Vital در نوار کناری سمت چپ قابل دسترسی است، برای نشان دادن:
 
تعداد URL های سایت شما با مشکلات جدی
تعداد URL ها می تواند با پیشرفت هایی همراه باشد
و تعداد آدرس هایی که خوب هستند و نیازی به توجه ندارند
 
اگر این گزارش را باز کنید، می توانید اطلاعات دقیق تری در مورد اینکه مشکل دقیقاً چیست و کدام صفحات تحت تأثیر قرار گرفته اند، پیدا کنید.
 
نتیجه
کنسول جستجوی گوگل یک ابزار عالی برای متخصصان موتورهای جستجو است. این مجموعه داده ها و بینش های ارزشمندی را ارائه می دهد که سئوکاران می توانند از آنها برای بهبود عملکرد وب سایت خود در نتایج جستجو استفاده کنند.
 
از نکات ذکر شده در این مقاله استفاده کنید و اطلاعات و داده های مربوط به عملکرد سایت و سایت خود را با کمک کنسول جستجوی گوگل بیابید.
منبع: آموزش سئو شیک رنک
  • علی مردا پور زهی